Цекс

След като Бойко Борисов обясни, че „В ГЕРБ мъжете обичат жените си, а жените мъжете си“ съм трайно разколебана на тема сексуална ориентация и естетика. В тоя смисъл ме вълнуват разни скверни мисли като например кой е тоя мъж, който обича силно Цецка Цачева, дали вече хетеросексуалността е обидна, с оглед fuck-та, че в ГЕРБ така правят. И още – дали всеки гей е опозиция? И дали цялата опозиция е съставена от гейове?

Вероятно още в понеделник, в ранна утрин по време на дежурното включване на ББ в някой сутрешен блок(прайм-тайма в БГ е термин, който означава „времето, в което по ТВ говори прайм-министъра”) ще обясни, че в ГЕРБ го правят само в мисионерската (нали гоним морал). Впрочем мисионерската пак води името си от ББ, не за друго… просто е месия.

И изобщо много сексуално е в политическия ни живот. Полов и парламентарен са прилагателни, които в последната седмица, станаха почти синоними. Нивото на тестостерон в управлението ни расте на кватнови подскоци… а пък аз все се сещам за констатацията на един умен човек, че когато политиците не го правят с жените си, го правят с държавата.

Но пък от гледна точка на естетика, за която стана дума в началото… като им виждам жените, сексът е по-добре да бъде с държавата. Иначе е „цекс”.

Advertisements

2 thoughts on “Цекс

  1. по повода един виц.Тъкмо ГЕРБ спечелили изборите и започнало раздаването на местата. Всички били събрани в българския овален кабинет ( след българския Лувър и българското Шан-з-Елизе това е адекватна интерпретация) и ББ казал:-Цецке, теб ще те сложим председател на Народното събрание.- Както кажеш, шефе- отговорил Цецо Цветанов.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s