ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ИРАКЛИ!!!!

Ах, вие мизерни, малки мишоци, които струвате два и петдесет (не, не се извинявам за израза, мога да го направя фино, но сте толкова прости, че няма да ме разберете)! Няма да пипате, Иракли, ясно ли е? Няма да пипате моето място, за да не изстинат рязко вашите места, и да топлите с  трътките си някоя пейка в Софийския централен затвор, където ви е мястото.

Не ви ли стигна Цекоминевщината в Банско?! Не ви ли стига Слънчев бряг? Не ви е ли е достатъчно да се заривате в найлонови пликчета и неон, за да ме карате да се ровя в боклука ви и аз? 

Не ви ли беше достатъчен Орлов мост, че ще ни накарате в студа, отново да ви покажем къде точно се намирате?

Нали не се съмнявате, че нас зимата не ни спира? Нали ви е ясно, че дъждът може да изплаши вас, които се страхувате да си подадете носа, извън министерските автомобили. Аз мога да се намокря, мога и да студувам. Вас ви е страх от това.

Нали не се съмнявате, че няма безнаказаност, че комисионната, която ще гепите от трите бунгала на плажа, ще ви излезе през носа. Нали не смятате, че сега когато си назначихте Цацаров  за главен прокурор, ние няма да излезем и да ви покажем, че НАШЕТО СПАСЕНИЕ, минава през ВАШЕТО УВОЛНЕНИЕ.

Нали разбирате, че за наглите ви грабежи има възмездие. И преди да ви съдят библейски, което ще е доста далеч във времето, ще ви съдим ние. Защото можем.

Защото знам какво искам. Искам да лежа на пясъка, без червендалеста рускиня да гъчи с банани внучето си край мен. Искам да гледам звезди, без реактивния дим на барове, чиито собственици ще ви дадат рушвет за строежа на поредния бардак. Искам да спя в палатката си. А не на нейно място да изникне казино, предназначено за пияни евреи, припознали България като евтина хазартна дестинация.

Искам да чувам огъня, не чалга. Искам чист пясък, не пепелник. Искам диви прасета да грухтят в гората и да изяждат храната ни щом заспим. Искам китари, боси крака, бира, тенекиен бар и къпане с шампоан в солена вода.

Преди исках да ви няма край мен поне за две седмици лятото. Сега искам да ви няма завинаги.

Знам, че всички ние можем да ви изгоним. След което да го отпразнуваме на Иракли. 

И ще го сторим. 

Advertisements

6 thoughts on “ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ИРАКЛИ!!!!

  1. кои са тези ? защо оградите на аргогруп ограждат строежите там, където не трябва да се строи ?!?!?!!?

  2. Да ги изринем, не им е мястото там, нямат работа на Иракли !!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s