Малинов от Лясковец

МалиновГосподин Малинов, Кримската война е една. За да разберете по-лесно пуснете в google (този продукт на „цивилизационния враг“ на България) „Восточная война“. И прочетете.

Може да се допитате и до вашия лидер – Сергей Димитриевич Станишев. Местен е, така да се каже.

Но сега по същество. Господин Малинов, напуснете парламента. След това станете охрана на Руското посолство, вардете от набези паметника на Съветската армия или в тандем със Светлана Шаренкова пазете партизаните пред централата на БСП. Не ме интересува. Просто от позицията на български депутат, ще ви замоля да не говорите глупости. В качеството си на частно лице – правете каквото желаете. В качеството си на законодател, вие сте вреден.

Не, няма да ви обвинявам в национална измяна, защото вие не можете да схванете това. Вие сте от онази особена порода хора, които разбират нацията ни като част от СССР. Мозъкът ви не може да проумее, че това не е така.

Сам по себе си, вие не ме интересувате. Дълбоко сте ми безразличен. Но понеже честитите „победата в Третата Кримска война на всички православни християни“, искам да ви питам: в какво семейство се отраснал, господин Малинов? Като един истински русофил-социалист преди 89-та година не смятахте ли, че християнството е упадъчна практика, че е опиум за народа? И след 10-ти ноември ли взехте най-дебелата свещ в църквата, за да нравоучителствате на християнска темата?

Какво разбирате от религия, другарю Малинов, и като се кичите с православни нрави, защо наричате опонентите си „псета“?

Знаете ли на какво напомняте вие, и подобните „православни християни“, добили религиозност след 1989-а година? На Петко от Лясковец. На лудия с пушката, който може да пръсне черепа на държавата, в показна операция.

Вие сте Петко. Дълбоко увреден, незначителен местен луд, който заради откровеното малоумие на държавата, успява да пръсне мозъка на спецполицай. Разбира се, кадрите ще са заснети от ТВ7.

Знаете ли, господин Малинов, защо операцията в Лясковец причини смъртта на един полицай и причини раняването на още трима? Защото МВР си е завело екип на ТВ7 да снима героизма им. И са подценили ситуацията.

Знаете ли, господин Малинов, защо тая KLETA MAJKA BALGARIQ, винаги ще бъде винаги в незавидното положение на бавноразвиващото се дете на модерността? Именно заради такива като вас. Петковци от Лясковец. И заради неблагоразумието на някой недооценил ситуацията „държавник“, който е вкарал в Народното събрание „луд с пушка“.

Напуснете парламента и станете охрана на паметника на Съветската армия, честно…

12 thoughts on “Малинов от Лясковец

 1. Браво Поли, добре му показваш на този другар къде му е мястото! Въпросът е, че много такива като него продължавят да хвалят СССР / пардон, исках да кажа Русия/. Я виж другаря Волен Сидеров как иска да сме на неутрална позиция за положението в Украйна. Въобще тези националисти са си май бивши комунисти, нали? На трети март ние се прекланяме пред руските освободители, като не забравяме и за нашите опълченци дали живота си за Освобождението ни. Волен, обаче забрави да спомене в речта си, че веднага след Освобождението Александър ІІ е поискал от новобразуваното българско правителство „скромната“ сума от 20 милиона златни рубли, за издръжката на Руската армия в България…! След като ни освободиха от турско робство, по късно СССР ни „освободи“ и от фашистко робство. Един мой приятел ми напомни, как съветските войници гонили дядо му за да му вземат кожуха му, стреляли по него и едва не го убили…Та ето какви са били нашите руски „освободители“…!!

 2. Pingback: Предателство в парламента

 3. Браво! Има само една дума, която обрисува изцяло днешна Бългания – БЕЗЧЕСТИЕ!

 4. Чудесна статия! Поздравления за острото и изразително перо.

 5. Няма такова нещо като “руски освободители“. Нека е ясно че не са дошли да се бият с турците защото сме им много симпатични, а заради интереси. Не са дошли като освободители а като завоеватели.След като трябва да им лижем пияните дупета за Крим защото са ни освободили…. Ами да не забравяме че е имало и румънски войници участвали в боевете…. Айде тогава да се присъединим към братска Румъния ако пожелае да си вземе някоя държавица а?

  • А защо лижим дупетата на американците? Да не би на тях да сме мнго симпатични, че даже и да ни обичат? Каква работа имат те да се месят във всяка една точка на света – от голям хуманизъм, грижа за хората или точно от интереси ?!

   • Мечо, трай те си, че сте жалък! Извинявам се за тона си!

 6. дайте най-накрая да сравниме „точките на намеса“ на сащ и руснаците (по мечо), да ги изброим, да видим, кой какво и къде е направил.

  стига вече с тези комунистически глупости!

 7. Не виждам никаква разлика в това да си подлога на САЩ или на Русия. И двете неща са еднакво отвратителни. Не правя особена разлика между този неизвестен за мен господин и един Асен Агов да речем, който открито се държи като слуга на американците.

 8. България е 90% енергозависима от Русия, не без предателството на безродни политици- от САЩ не знам да имаме енергозависимост. На устието на р. Камчия има голям курортен комплекс, който с предателството на Б. Борисов и с агресивността на Лужков е построен за руски летуващи и сега е недостъпен за българи- на наша българска земя- не знам да има такъв аналог за американци. Пристанище Росенец е недостъпно за българските данъчни- своеобразен руски анклав- там в разрез с данъчната система на България не се знае какво количество суровина се доставя- щяха да го спират, да го проверяват, но руснаците знаят на кого да платят и далаверата продължава- не знам да има безконтролен американски терминал за петрол . Български архиви са изнесени от СССР и сега отказват да ги върнат на БЪлгария- не знам американци да са взели наши архиви. Руснаци искат българската държава да плаща на техни деца да учат в руско училище по руска програма- не знам за американци да искат това. Още много мога да продължа ама хайде стига за сега.

 9. „Тежко,тежко вино дайте ……“
  Както винаги далеч от темата и без никаква мяра.Ето затова ни управят(вм.управляват),защото явно толкова си можем.
  Преди писане е редно да прочетем,осмислим и после да цапаме „листа“,не в обратен ред.Наздраве.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s